Logo Panta Rhei Vlissingen

Strandpaviljoen Panta Rhei

Prachtig uitzicht op de Zeeuwse kust

Strandpaviljoen Panta Rhei, prachtig gelegen aan de Zeeuwse kust, biedt een mooi uitzicht op de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote en kleine schepen varen dicht langs de kust. Deze unieke locatie, vlakbij de boulevard en het stadscentrum van Vlissingen, maakt Panta Rhei de perfecte plek om een stranddag of dagje Vlissingen af te sluiten. 

Dankzij de dynamiek van de getijden en de scheepvaartroutes richting Antwerpen en North Sea Port is ons uitzicht nooit saai. Onze bezoekers kunnen hier volop van genieten onder het genot van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel. En bij helder weer is het zeker de moeite waard om te wachten op zonsondergang.

De nabijheid van het strand en de binnenstad van Vlissingen maakt van Panta Rhei een toegankelijke uitvalsbasis voor een dag aan het strand of een verkenning van de stad, waarna bezoekers kunnen terugkeren voor een verfrissende lunch, een uitgebreid diner of een ontspannen borrel. De keuken van het paviljoen legt de nadruk op kwaliteit en versheid, veelal bereid met de lokale ingredi├źnten.

Of je nou op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een romantisch diner bij zonsondergang, een gezellige middag borrelen met vrienden, of een smaakvolle lunch tijdens een dagje uit, Strandpaviljoen Panta Rhei is the place to be.