Logo Panta Rhei Vlissingen

Friet, fris en ijs via ons strandluik

Jouw centrale plek voor een leuk dagje strand

Het strandluik van Strandpaviljoen Panta Rhei is de perfecte stop voor strandgangers die op zoek zijn naar een snelle en smakelijke versnapering. Gelegen aan het bekende boulevardstrand en Nolle strand in Vlissingen, biedt het luik een vlotte bediening voor iedereen die het strandplezier even wil onderbreken voor een lekkere hap of een verfrissing.

Bij het strandluik van Panta Rhei kun je terecht voor de klassieke strandfavorieten zoals knapperige friet, verkoelend ijs, diverse snacks en een breed scala aan drankjes. En wat dacht je van een platte Fish&Chips. Het is ideaal voor die momenten waarop je snel wilt eten zonder het zand en de zee te lang te moeten missen. De gerechten zijn lekker, maar ook gemakkelijk mee te nemen en te genieten terwijl u ontspant op het strand of een wandeling maakt langs de waterkant.

Daarnaast is het strandluik van Panta Rhei praktisch voor families met kinderen. Het biedt niet alleen snelle maaltijdopties, maar ook faciliteiten zoals toiletten en een ruimte om kinderen te verschonen. Dit maakt het een onmisbare voorziening voor ouders die een dagje uit zijn met jonge kinderen, waardoor ze langer kunnen genieten van hun tijd aan het strand zonder zich ergens zorgen over te hoeven maken.

De locatie van het strandluik aan de zijkant van de Panta Rhei, gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel het boulevardstrand als het Nollestrand, is de centrale plek voor jouw dagje strand.  Of je nou op zoek bent naar een snelle snack na het zwemmen, een ijsje om af te koelen tijdens een warme dag, of een plek om even te relaxen met een drankje in de hand, het strandluik van Panta Rhei is jouw go-to punt voor snelle service en kwaliteit in een van de mooiste settings van de stad.