Logo Panta Rhei Vlissingen

Lunch, diner en borrelen

Culinair genieten
aan de Zeeuws kust

Bij Strandpaviljoen Panta Rhei verwelkomen we u graag voor een uitgebreide culinaire ervaring direct aan het prachtige strand. Of u nu komt voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel, onze eigen chef-kok en het keuken- en bedienteam staan klaar om u te verrassen met onze huisgemaakte specialiteiten.

Menukaart

Onze menukaart biedt een brede selectie aan gerechten, veelal bereid met verse, lokale ingrediënten. Uiteraard serveren we lekkere broodjes en tosti’s als lunch. We hebben maaltijdsalades en gevarieerde borrelplanken. Als diner vindt je natuurlijk een verscheidenheid aan vis- en vleesgerechten op de kaart. Een absolute aanrader zijn onze spareribs, bekend om hun heerlijke marinade en perfect gegrilde smaak. Elke donderdag kun je genieten van onbeperkt spareribs eten en zo genieten van deze specialiteit tegen een vaste prijs. Ook hebben we een aantal vegetarische gerechten. Bekijk hier onze kaart!

Drankenkaart

Naast het eten heeft Panta Rhei een zorgvuldig samengestelde drankenkaart met een uitgebreide selectie aan speciaalbieren en handgemaakte cocktails. Onze bar biedt de perfecte setting voor een borrel aan het strand. Probeer een van onze lokaal gebrouwen bieren of laat u verleiden door een van onze signature cocktails, gemaakt met verse ingrediënten en een creatieve twist.

Uitzicht

Het terras van Strandpaviljoen Panta Rhei biedt een mooi uitzicht over de Westerschelde en Noordzee. Dankzij de unieke ligging van de Panta kijk je zo de monding van de Westerschelde in. Grote (en kleine) schepen passeren met grote regelmaat de Zeeuwse kust, op weg richting de haven van Antwerpen of Nord Sea Port. En ’s avonds kun je vaak genieten van een prachtige zonsondergang. Hier aan de Zeeuwse kust bij uitstek. Zowel buiten als binnen kun je van dit uitzicht genieten.

Zaal huur

Panta Rhei is ook de ideale locatie voor uw evenementen en feesten. Met een sfeervolle zaal die uitkijkt over de zee bieden wij een unieke locatie voor bruiloften, bedrijfsevenementen en meer. Ons ervaren team helpt graag bij het organiseren en personaliseren van uw evenement om er een onvergetelijke gelegenheid van te maken.

De chef van Panta Rhei Vlissingen
Menukaart Panta Rhei 2024
Klik op het plaatje!